Selasa, 22 Julai 2014

we are registered in PINTEREST


Salam Cinta, Kasih & Sayang..

Hehe, bertambahlah satu entry yang saya kena post dan updated iaitu di Pinterest.

Godek2x, memang dah lama tau pasal pinterest ni dan yang best pic2x dia sangat cantik untuk apa saja projek DIY ataupun art..

Sememangnya pada pencinta DIY dan aktiviti seni ni, boleh lah pergi click link tu, memang best gilew...serious ni!

Boleh dikatakan updated dia ni macam instagram tapi kita boleh updated dalam pc, kira cengitu lah..

Mai lah pin kita punya pic dalam Pinterest tu, maaflah kak ton belum habis explore lagi pasal pinterest ni..



Haha, atas ni main bedal je upload pic dan updated status, but actually i really mean it and the status is true...Dah terbocor rahsia lah pulak, hehehe :p

Ok, sehingga kita berjumpa di lain entry, insyaAllah...Keep following us for any new hantaran decoration ya!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Design by Pink Is Love | Tempah Blog.Copyright © 2013 Pesona Indah Hantaran