Khamis, 24 Julai 2014

Selamat Hari Lahir adik!


Kita masuk slot peribadi sikit ya, bagi pengunjung blog saya ni tak boring dok asik cerita dan tengok benda yang sama je..

12 tahun sudah berlalu, masa terlalu pantas! kamu sangat2x comel masa kecik!

Selamat Hari Lahir yang ke 12 tahun buat adikku tersayang Abd Azim..Good Luck untuk peperiksaan percubaan UPSR ya..Allahuakbar, maafkan kakngah sebab betul2x terlupa, sob2x :(  selalunya akak yang sorang ni yang akan bersiap2x preparekan kek semua...Okay, esok kakngah balik kek lepas balik kerja ya...

Sayang kamu adik! Dan kakngah nak kamu tau yang ada sebab kenapa kakngah tak bagi kamu create FB.

Luar garang, tapi i penyayang hokey, haips! Cuba tengok tu, dua-dua sama comel kan :p

cc: Abdul Salam & sister in law Jamie PinkieAlangz BardAbdul Hafiz RahimLuqman HakimAman Cool +  Bonda Mahsuri +  Ayahanda Hj Rahim.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Design by Pink Is Love | Tempah Blog.Copyright © 2013 Pesona Indah Hantaran