Rabu, 23 Julai 2014

Pesona Indah Hantaran Blog - Sejarah permulaan


Tiba-tiba pagi ini nak cari balik bila sebenarnya saya berjinak-jinak dalam dunia blog ni, tarikh nya adalah pada 31 Disember 2010..

Pejam celik, jadi saya dah ada dalam dunia bloggers ni dalam 4 tahun...tapi kira tau lah kan bila date annivesary untuk saya celebrate nih! ahaks..Nak sambut annivesary lain, mmg x da kan..ops!

Dan blog pertama saya adalah http://pesonaindahhantaran.blogspot.com/ (blog separuh jalan)..

Hehe, mungkin sebab saya dah tak ingat password email lama yang link dekat blog ni atau macamana ya, biasalah atas faktor usia ni jadi dah  tak berapa nak ingat sejarahnya..

Jadi disebabkan saya dah guna nama general dekat atas tu, jadi untuk saya create blog yang baru, saya telah menukar nama kepada http://pesonaindahhantaranmeru.blogspot.com (Domain name : www.pesonaindahhantaran.com)

InsyaAllah, saya akan sedaya upaya untuk pastikan yang blog ini akan menjadi ONE-STOP WEDDING/ENGAGEMENT CENTRE untuk sesiapa yang ingin mendapatkan maklumat dari A-Z untuk persiapan perkahwinan/pertunangan sehingga selesai majlis..

Kepada sesiapa yang berminat untuk masukkan butir-butir perniagaan anda di dalam blog ini, anda boleh call/sms/whatssupp: 012-3380016 / 011-21105336 (Ms Siti) atau email ke pesonaindahhantaran@gmail.com




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Design by Pink Is Love | Tempah Blog.Copyright © 2013 Pesona Indah Hantaran