Jumaat, 11 Julai 2014

Lea Henna Artist


Semasa membuat gubahan di rumah customer di Putrajaya, saya berkesempatan bertemu dengan cik adik Lea...hehe, maksud saya...Pn Lea untuk sesi berinai..

Bukan calang2x profile Lea ni okay, kalau nak follow, boleh follow instagram LEAHENNA_ARTIST atau boleh terus hubungi/whatssupp Lea di 017-2840975.

Disebabkan perbualan kami adalah pada bulan 5 yang lalu, jadi saya dah tak berapa ingat rasa macam boleh bayar ansur2x, ye tak Lea...kalau salah, maaf ye..apa kata pada sesiapa yang berminat, boleh lah hubungi Lea sendiri ya...

Maaf ya, baru sempat nak cerita pasal henna dari Lea untuk customer saya di Putrajaya masa bulan Mei tempoh hari..

Ok, jom view...sebenarnya pengantin dah pakai inai dulu, dah comot momot dah tangan dia sebelum Lea yang pakaikan, sebenarnya sentuhan dan design Lea mmg not bad..kalau tak, semua artis yang meletop booked dia untuk berinai....

Anyway, good luck to you adik....mmg respect akak dikkk....

Diantara artis2x yang pernah menggunakan khidmat Lea adalah : Diana Daniell, Izzue Islam, Diana Amir, Almy Nadia, Shanee dan ramai lagi lah...

Untuk picture yang dia inaikan untuk customer pun ada 100 keping semuanya, x kan nak upload semua kan, tengok yang ni je k...hehe...






Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Design by Pink Is Love | Tempah Blog.Copyright © 2013 Pesona Indah Hantaran