Sabtu, 19 Julai 2014

Inai berwarna halal : Inai Pink / Inai Maroon / Inai Hitam / Inai Merah Cili



Hi Ladies..nak share 1 info yang saya dapat dari instagram iaitu inai warna-warni...apa tu?????

Inai warna-warni maksudnya adalah warna inai selain dari warna inai biasa yang kita selalu nampak tu, iaitu Inai Pink / Inai Maroon / Inai Hitam / Inai Merah Cili.

Kenapa saya cari?? ehh..ehhh..jangan cepat buant spekulasi, tak baik tau buat andaian yang tidak betul lebih2x lagi di bulan ramadhan ni...

Ok, saya nak pakai untuk raya...dan sememangnya saya memang suka pakai inai, cuma dah lama tak pakai..agak2x tahun depan boleh pakai yang betul2x tak? yang betul-betul tu apa, ok..kita tunggu....Kira slot info mengenai Inai ini akan ada kesinambungannya, pastikan anda sentiasa mengikuti perkembangan dari kami, ecehhhh......

Bila saya godek2x kat google, jumpa 1 bloggers yang updated info mengenai inai halal ni dengan sangat lengkap, jadi dengan segala hormatnya, silalah anda ke blog ini untuk mengetahui tentang inai warna ni dengan lebih lanjut ....

madihahdaisy.blogspot.com <----CLICK HERE

Untuk dapatkan maklumat siapa yang ada jual rasanya cik adik2x semua boleh search kat google okay, taip inai warna halal, kenapa saya tak post info pasal price kali ini sebab terlalu ramai pengedarnya, jadi cik adik2x boleh lah pilih sesiapa ya...




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Design by Pink Is Love | Tempah Blog.Copyright © 2013 Pesona Indah Hantaran