Selasa, 22 Julai 2014

D.I.Y. Handmade Satin Rose - Tutorial



Salam Cinta, Kasih & Sayang..

Kepada sesiapa yang ada kemahiran memegang jarum, anda boleh lah mencuba untuk membuat Satin Rose Handbouque.. Cuba search kat google tu ha, memang sangat awesome!

Hehe bukan apa, sebab saya ni tak berapa mahir, tapi rasanya macam nak belajar menjahit satu hari nanti...Jadi tak adalah mengigil nak pegang jarum tu...

Jangan tak percaya yang memang saya tak tahu menjahit, okay!...Tolong jangan gelak! 

Bila tengok semua projek DIY and art ni, memang dalam hati berkata nak buat juga lah, at last..semua tak terkejar sebab untuk makluman semua, saya hanya menjalankan perniagaan secara part-time sahaja...jadi memang tak sempat nak belajar + nak buat + nak jual kat orang...tapi kan, kalau kita tak cuba tak tahu kan..

USAHA SAMPAI BERJAYA, cayok!! apa lagi, jom cuba!

Credit to : MyInDulzens

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Design by Pink Is Love | Tempah Blog.Copyright © 2013 Pesona Indah Hantaran