Isnin, 16 Jun 2014

Koleksi pelamin dari Yuriko Da Vincci


Jumpa link ni di FB junior Sek Men Keb Meru, Noreen yang melangsungkan perkahwinannya minggu ini...

Godek2x, pelamin2x yang dihasilkan sangat meletop, kekabom...speechless, memang sangat cntik...terkebil2x mata ni ha..

Macam biasa, kenapa promote dalam pakej ni, 1st: cantik...2nd sebab dia dekat ngan Meru...ngee....

Memang saya akan masukkan dalam blog mana2x butik yang awesome yang dekat dengan rumah saya, jadi senang...

Hantaran pun ada...nak tempah kek pun ada..nak tempah bahulu pun ada....nak tempah apa2x pun la...hehe.... Rasa nak jadi penduduk tetap sini je (Feeling2x pas kahwin pun duk meru, kalau boleh :p)

FB : Yuriko Da Vincci

 FIZZ MAKE OVER & BRIDAL
LOKASI : KLANG SENTRAL
H/P : 0162171739

WEDDING PLANNER & CATERING
- PELAMIN RUMAH, CANOPY, DEWAN,
- BAJU NIKAH
- BAJU MALAM BERINAI
- BAJU PERSANDINGAN
- MAKE UP ARTIST
- PHOTO BOOTH
- CANDY BUFFET
- GUBAHAN HANTARAN
- BUAIAN BERENDOI
- MAKE OVER FOR EVENT
- PHOTOGRAFER & VIDEO
- ALL ABOUT WEDDING & EVENT SHOW







Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Design by Pink Is Love | Tempah Blog.Copyright © 2013 Pesona Indah Hantaran