Isnin, 16 Jun 2014

Koleksi pelamin dari Yuriko Da Vincci


Jumpa link ni di FB junior Sek Men Keb Meru, Noreen yang melangsungkan perkahwinannya minggu ini...

Godek2x, pelamin2x yang dihasilkan sangat meletop, kekabom...speechless, memang sangat cntik...terkebil2x mata ni ha..

Macam biasa, kenapa promote dalam pakej ni, 1st: cantik...2nd sebab dia dekat ngan Meru...ngee....

Memang saya akan masukkan dalam blog mana2x butik yang awesome yang dekat dengan rumah saya, jadi senang...

Hantaran pun ada...nak tempah kek pun ada..nak tempah bahulu pun ada....nak tempah apa2x pun la...hehe.... Rasa nak jadi penduduk tetap sini je (Feeling2x pas kahwin pun duk meru, kalau boleh :p)

FB : Yuriko Da Vincci

 FIZZ MAKE OVER & BRIDAL
LOKASI : KLANG SENTRAL
H/P : 0162171739

WEDDING PLANNER & CATERING
- PELAMIN RUMAH, CANOPY, DEWAN,
- BAJU NIKAH
- BAJU MALAM BERINAI
- BAJU PERSANDINGAN
- MAKE UP ARTIST
- PHOTO BOOTH
- CANDY BUFFET
- GUBAHAN HANTARAN
- BUAIAN BERENDOI
- MAKE OVER FOR EVENT
- PHOTOGRAFER & VIDEO
- ALL ABOUT WEDDING & EVENT SHOW







Hantaran Orange Pink , Ahmad Nu'man, Seksyen 7 Shah Alam


Tempahan Gubahan Hantaran Kahwin, Ahmad Nu'man, Seksyen 7 Shah Alam, (Tema : Oren + Soft Pink : 7 Dulang)

Terima kasih kepada ibu pengantin, Kak Syima kerana memberi kepercayaan kepada Pesona Indah Hantaran II untuk membuat gubahan hantaran perkahwinan kamu..

Salam Cinta, Kasih & Sayang.
Ms Siti Mardhiah Rahim
Call + sms : 012-3380016
Call + whatssupp : 011-21105336
Laman web : www.pesonaindahhantaran.com
 




 

Sabtu, 14 Jun 2014

Dress Muslimah / Baju Pengantin Muslimah / Baju Nikah Muslimah


FB : Azfnis Corner
Sebarang pertanyaan Dan tempahan sila SMS or watsapp or viber ke 0173783584 (Farhana)

Picture di bawah adalah dari FB owner, jadi boleh lah berurusan dengan Farhana dengan menghubungi talian di atas / whatssupp / viber.










Blog Mempelai di Pesona Pengantin edisi Julai 2014



Dapatkan Majalah Pesona Pengantin edisi Julai 2014

Pesona Indah Hantaran II berada di ruangan Blog Mempelai - M/s 268

Thank you to Nur Hidayah Huslan

Salam Cinta, Kasih & Sayang.
Ms Siti Mardhiah Rahim
Call + sms : 012-3380016
Call + whatssupp : 011-21105336
Laman web : www.pesonaindahhantaran.com


Selamat Pengantin Baru


Selamat Pengantin Baru buat customer saya iaitu Ita Erfiana & Fendi..Happy for you dear...

Maaf ye yunk x dapat hadir majlis kamu kerana tuntutan belajar....

Hantaran Hijau Cream, Ita Erfiana, Jln Puchong  & Hantaran Pink Cream Grey, Fendi, Jln Sentul KL



Hantaran Hijau Cream, Ita Erfiana, Jln Puchong


Gubahan Hantaran Perkahwinan Ita Erfiana (Sofea Eryana) Jln Puchong, 13.6.2014

Selamat Pengantin Baru yunk...

Customer : Ita Erfiana
Tempahan : 9 Dulang
Tema : Hijau Cream

Terima kasih kerana memberi kepercayaan sekali lagi kepada Pesona Indah Hantaran II untuk membuat gubahan hantaran perkahwinan kamu..

Salam Cinta, Kasih & Sayang.
Ms Siti Mardhiah Rahim
Call + sms : 012-3380016
Call + whatssupp : 011-21105336
Laman web : www.pesonaindahhantaran.com
 
 








Hantaran Pink Cream Grey, Fendi, Jln Sentul KL


Gubahan Hantaran Perkahwinan Fendi, Jln Sentul, KL 13.6.2014

Customer : Fendi
Tempahan : 7 Dulang
Tema : Pink Cream Grey

Terima kasih kerana memberi kepercayaan sekali lagi kepada Pesona Indah Hantaran II untuk membuat gubahan hantaran perkahwinan kamu..

Salam Cinta, Kasih & Sayang.
Ms Siti Mardhiah Rahim
Call + sms : 012-3380016
Call + whatssupp : 011-21105336
Laman web : www.pesonaindahhantaran.com



Upated Hantaran Decoration Orderlist as at 14th June 2014.


Upated Hantaran Decoration Orderlist as at 14th June 2014.

Like page Pesona Indah Hantaran II untuk tempahan hantaran.

Waiting :-

1. Tempahan Gubahan Hantaran Kahwin, Zulaikha, 21 Jun 2014, Adelaide, Australia @ Kajang (Tema : Pink + Peach : 5 Dulang)
2. Tempahan Gubahan Hantaran Kahwin, Ahmad Qaim, 21 Jun 2014 ,Subang Jaya (Tema : Orange + Soft Pink : 7 Dulang)

3. Tempahan Gubahan Hantaran Tunang, Fatima, 21 Jun 2014, Shah Alam/Ijok (Tema : Purple Pink : 9 Dulang)
4. Tempahan Gubahan Hantaran Tunang, Nawaz, 21 Jun 2014, Shah Alam (Tema : Purple Pink Peach : 7 Dulang)
5. Tempahan Gubahan Hantaran Kahwin, Mashitah, 8 November 2014, Seksyen 7 Shah Alam (Tema : Maroon + Peach : 7 Dulang).

Salam Cinta, Kasih & Sayang.
Ms Siti Mardhiah Rahim
Call + sms : 012-3380016
Call + whatssupp : 011-21105336
Laman web : www.pesonaindahhantaran.com

Gubahan Coklat



Hantaran yang telah ditempah oleh pelanggan untuk tambahan dulang hantaran untuk kawan beliau, nnt kita check buku ya...nak updated nama akak yang tempah tu..

Maaf ye, baru ada kesempatan nak check semua info yang tertinggal....

Disebabkan tiada pilihan tema, jadi saya dah siapkan gubahan biru cream untuk gubahan coklat kali ini...

Dengan keadaan kamera yang baru keluar dari kereta dan berkabus cermin depan kamera, jadi saya x dapat shoot picture yang menarik dan kelihatan picture kabur dari segi warna...


Salam Cinta, Kasih & Sayang.
Ms Siti Mardhiah Rahim
Call + sms : 012-3380016
Call + whatssupp : 011-21105336
Laman web : www.pesonaindahhantaran.com



Ahad, 1 Jun 2014

Upated Hantaran Decoration Orderlist as at 1st June 2014


Upated Hantaran Decoration Orderlist as at 1st June 2014.

Like page Pesona Indah Hantaran II untuk tempahan hantaran.

Waiting :-

1. Tempahan Gubahan Hantaran Kahwin, Ita Erfiana, 13 Jun 2014, Jalan Puchong, (Tema : Hijau + Cream : 7 Dulang)
2. Tempahan Gubahan Hantaran Kahwin, Fendi, 13 Jun 2014, Jalan Sentul, KL (Tema : Pink + Cream + Grey : 9 Dulang)
3. Tempahan Gubahan Hantaran Kahwin, Ahmad Nu'man, Seksyen 7 Shah Alam, (Tema : Oren + Soft Pink : 7 Dulang)
4. Tempahan Gubahan Hantaran Kahwin, Zulaikha, 21 Jun 2014, Adelaide, Australia @ Kajang (Tema : Pink + Peach : 5 Dulang)
5. Tempahan Gubahan Hantaran Kahwin, Ahmad Qaim, 21 Jun 2014 ,Subang Jaya (Tema : Orange + Soft Pink : 7 Dulang)
6. Tempahan Gubahan Hantaran Kahwin, Mashitah, 8 November 2014, Seksyen 7 Shah Alam (Tema : Maroon + Peach : 7 Dulang).

Salam Cinta, Kasih & Sayang.
Ms Siti Mardhiah Rahim
Call + sms : 012-3380016
Call + whatssupp : 011-21105336
Laman web : www.pesonaindahhantaran.com

Hantaran Hijau Cream, Noor Idayu, Seremban

Hantaran Hijau Cream, Noor Idayu, Seremban, N9 - 7 Jun 2014

Taken at Meru
Tempahan Gubahan Hantara Kahwin, Idayu, 7 Jun 2014, Taman Tasik Jaya, Seremban, N9

(Tema : Hijau Cream - 9 Dulang)

Like page Pesona Indah Hantaran II untuk tempahan gubahan pertunangan atau perkahwinan.

Salam Cinta, Kasih & Sayang.
Ms Siti Mardhiah Rahim
Call + sms : 012-3380016
Call + whatssupp : 011-21105336
Laman web : www.pesonaindahhantaran.com
Design by Pink Is Love | Tempah Blog.Copyright © 2013 Pesona Indah Hantaran