Selasa, 13 Mei 2014

Pesona Indah Hantaran Business Card - New Design 03


Alhamdulillah, hari ini cuti public holiday, jadi saya berkesempatan buat business card saya yang dah lama habis dan yang dah tak updated no phone.

Jadi, macam biasa saya akan singgah ke Print Cepat di Lot 4-31, Tingkat 4, Plaza Alam Sentral, Seksyen 14, Shah Alam, Selangor untuk membuat business card Pesona Indah Hantaran.

Kenapa Print Cepat? Sebab memang perkhidmatan yang ditawarkan sangat cepat, dan yang paling penting tiada charge tersembunyi okay...

Dan yang paling best adalah, tiada charge walau kita tiada design untuk business card tu...best2xxx....

Link ni adalah Business Card-Design 02 saya...cuba tengok saya buat kat mana...hehe....
Pesona Indah Hantaran Business Card - New Design

Jadi, jom tengok macamana design card saya yang no 03 dan kali ini saya dah buat untuk 5 kotak sekali maknanya ada 500 set..+ percuma 1 box...wewiitt...jadi total ada 600 keping, haaa hokey...dah x ada alasan untuk x bagi name card pada customer...

Jom view sibuknya adik Fatin kita dari Print Cepat ni buat, khusyuk dia....hehe...Trima Kasih Fatin...




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Design by Pink Is Love | Tempah Blog.Copyright © 2013 Pesona Indah Hantaran