Ahad, 27 April 2014

Hantaran Purple Pink, Norfaezah Jln Klg Lama, Kuala Lumpur


 
Tempahan Gubahan Hantaran Kahwin, Norfaezah, 27 April 2014 (10 Mei 2014 : Actual Date), Jlan Klang Lama, K.L (Tema : Purple : 9 Dulang).

Like page Pesona Indah Hantaran II untuk tempahan hantaran.

Salam Cinta, Kasih & Sayang.
Ms Siti Mardhiah Rahim
Call + sms : 012-3380016
Call + whatssupp : 011-21105336
Laman web : www.pesonaindahhantaran.com
— at Meru. 
 
 






Updated Hantaran Decoration Orderlist as 27 Apr 2014


Updated order as 27 Apr 2014 - Pesona Indah Hantaran II

Kesibukkan yang melanda membuatkan orderlist updated lambat diupdated untuk memudahkan customer melihat tarikh yang sudah dibooking.

Untuk pengetahuan, saya masih boleh menerima max 3 pelanggan bagi sesiapa yang mempunyai tarikh yang sama.. 

Pickup :-

1. Tempahan Gubahan Hantaran Kahwin, Norfaezah, 27 April 2014 (10 Mei 2014 : Actual Date), Jlan Klang Lama, K.L (Tema : Purple : 9 Dulang).


In progress :-

1. Tempahan Gubahan Hantaran Kahwin, Puteri Zilah, 3 Mei 2014, Taman Sri Cerakah, Bukit Kapar (Tema : Soft Pink + Peach : 9 Dulang).

2. Tempahan Gubahan Hantaran Tunang, Zatil Aqmar, 3 Mei 2014, Batu 3/4, Kapar (Tema : Merah + Putih : 9 Dulang).


Waiting :-

1. Tempahan Gubahan Hantaran Kahwin, Farah Joha, 3 Mei 2014, Bukit Kapar (Tema : Oren + Soft Pink : 3 Dulang)

Release soon:-
5. Tempahan Gubahan Hantaran Kahwin, Faizal, 23 Mei 2014, Kg Budiman (Tema : Biru + Putih : 7 Dulang).
5. Tempahan Gubahan Hantaran Tunang, Iqa, 25 Mei 2014, Saujana Utama, Sg Buloh (Tema : Pink + Peach : 7 Dulang)
6. Tempahan Gubahan Hantaran Kahwin, Mashitah, 8 November 2014, Seksyen 7 Shah Alam (Tema : Maroon + Peach : 7 Dulang).

Salam Cinta, Kasih & Sayang.
Ms Siti Mardhiah Rahim
Call + sms : 012-3380016
Call + whatssupp : 011-21105336
Laman web : www.pesonaindahhantaran.com

Hantaran Purple Pink


Hantaran already pickup by customer!! Terima kasih kerana order dengan kami <3 <3

Hantaran Perkahwinan Norfaezah, Jln Klang Lama KL.
Total dulang : 9 Dulang.
Tema : Purple + Soft pink.

Promosi Dibuka!!

Diskaun sebanyak 30% untuk 5 cust yang terawal membuat tempahan.
Harga sebenar:RM75.

Promosi adalah untuk pakej beli untuk design seperti gambar + sewa dulang..

Siapa cepat dia dapat...Like page Pesona Indah Hantaran II untuk tempahan..

Salam Cinta, Kasih & Sayang.
Ms Siti
Call / sms : 012-3380016
Call / whatssupp : 011-21105336
Website : www.pesonaindahhantaran.com
Nantikan album penuh untuk Hantaran Purple + Soft Pink ni nanti ya...


Jumaat, 25 April 2014

Tempahan Hantaran dari luar negara


Komunikasi hanya melibatkan jalur lebar

Order diterima dari Zulaikha, Adelaide, South Australia untuk Hantaran Perkahwinannya..


Like page Pesona Indah Hantaran II
Follow Instagram : pesonaindahhantaran

Salam Cinta, Kasih & Sayang,
Ms Siti Mardhiah Rahim
Call + Sms : 012-3380016
Call + Whatssupp : 011-21105336
Laman Web: www.pesonaindahhantaran.com



Ahad, 20 April 2014

Pengalaman membawa hantaran menaiki Boeing 737 - Malaysia Airlines


#2011 #MH Boeing 737 #Throwback

#Pray for MH370

#Masih mengharap









Kunjungan Pelamin Hijau Putih



Majlis Perkahwinan adik officemate Kak Ailyanti, Bukit Kapar pada 23 March yang lalu. Tema : Hijau Putih.

Hehe, masih mencari-cari picture-picture yang masih belum diupload, masih banyak dalam waiting list saya ni...

Total Hantaran updated as at 20 April 2014


Like page Pesona Indah Hantaran II untuk tempahan hantaran pertunangan / perkahwinan..

Sewaan serendah Rm25 untuk pakej 3 in 1 :
* Sewa Bunga.
* Sewa Dulang.
* Upah Gubah.


Deposit : Rm100 (Dikembalikan selepas barang sewaan dipulangkan dalam keadaan baik).

Pakej ini adalah pakej yang paling hot dan paling mendapat sambutan...

Salam Cinta, Kasih & Sayang.
Ms Siti Mardhiah Rahim
Call + sms : 012-3380016
Call + whatssupp : 011-21105336
Laman web : www.pesonaindahhantaran.com



Sabtu, 19 April 2014

Homestay AgroTourism , Sg. Sireh


Wonderful day..A day trip

This is 'Jelapang Padi Selangor', please do not hesitate to contact Abg Roshid : 019-3456204 or Kak Rosmah : 012-3910387.
— at HomeStay AgroTourism , Sg. Sireh. 
 
 
 

Hantaran Purple, Hjh Umi Habibah, Putrajaya, 12 April 2014


Salam Cinta, Kasih & Sayang...

Jom kita lihat lagi hantaran purple ekslusif ini...

Total Hantaran juga boleh dilihat di link : Hantaran esklusif perkahwinan Hjh Umi Habibah, Putrajaya - 12 April 2014 atau link ni Hantaran Purple, Hjh Umi Habibah, Putrajaya, 12 April 2014

Picture di bawah adalah picture detail Hantaran Purple, Hjh Umi Habibah Hj Abu Talib.

Mari kita cuci mata...






Jumaat, 18 April 2014

Selfie bersama pengantin


Bila sana sini semuanya ber'selfie', jadi baru saya tahu apa maksud selfie yang sebenar..ha..macam picture yang saya updated di bawah ni..

Baru saya tahu, macam ni rupanya cara nak amik picture 'selfie', sorry la saya ni 'old school', agak ketinggalan zaman sikit...hehe...

Nama alat tu adalah "Monopod", hehe...okay, saya baru tahu, tolong jangan gelak, senyum je boleh.



Okay, jomlah kita tengok dayang-dayang bersama pengantin ber'selfie' okay...



 

Cara-cara menggubah hantaran tali pinggang + wallet di dalam kotak



Assalammualaikum, salam kasih, cinta & sayang...

Di sini, saya ingin menunjukkan cara-cara menggubah hantaran pink cream grey untuk barang tali pinggang + wallet melalui gambar yang telah diambil mengikut turutan.

Kalau anda mahu melihat kesemua hantaran yang telah saya gubah untuk tema pink cream grey ini, boleh click link ni : Hantaran Pink Cream Grey Zahidah Zainal

 
Maaf di atas kekurangan...baru dapat kesempatan untuk updated, maaf atas kelewatan.
Terima kasih atas sokongan

















Design by Pink Is Love | Tempah Blog.Copyright © 2013 Pesona Indah Hantaran