Ahad, 12 Januari 2014

Bantal Hantaran

 
Wehuuuuuu....Bantal Hantaran yang ditempah dengan  Yatie Bantal Nikah Klang dah siap!!!
Wow!!! Serious, servis sangat bagus dan tempahan dibuat sangat cepat walau customer berduyun-duyun, alhamdulillah..
Bercerita tentang pengalaman saya berurusan dengan Kak Yatie che mek molek kita yang berasal dari Kelantan ni sangat peramah dan baik..dan.....dan...
Kebetulan lokasi Yatie Bantal Nikah Klang ni adalah dalam 700m dari rumah saya sahaja, ok!..hehe....Selepas puas saya buat pencarian di google dan beberapa carian di blogger yang lain, ada juga yang mencadangkan beberapa tempat hasil dari pembacaan saya..
Tapi secara kebetulan, saya terfikir untuk menaip kata kunci "Bantal Nikah " dan terus jumpa FB Yatie Bantal Nikah Klang. Mudahnya lah kan....
Masa saya click link FB Kak Yatie ni, saya tengok dia ada dalam 20 Mutual Friends dan semuanya kawan-kawan saya di lokasi yang sama..dan..... Saya fikir, sebaya ke akak Yatie ni...owh, selepas whatssupp kak yatie di 013-2540149 , baru saya tau kenapa ada Mutual Friend yang ramai di page kak yatie sebab lokasinya hanya di Meru...
Jadi, kawan - kawan saya tu semuanya dah add FB Kak Yatie sebelum saya...owhhh...lambatnya saya kan..Tak apa, janji saya dapat tempah dan sempat grab promosi 2013..hokey.....best2x...
Dan yang paling best, saya ada buat "LAWATAN SAMBIL BELAJAR" ke tempat kak yatie membuat bantal hantaran ni untuk melihat sendiri keadaannya..dan bagi saya sempat bercerita dengan kak yatie dan suaminya yang peramah...Nanti saya updated kan dalam entry yang lain bagaimana cara ke sini ok...
Kepada sesiapa yang berminat, boleh lah hubungi kak Che Norhayatie Che Merah @wassap 013 2540149.
 Jom view



Hantaran di bawah ni bukan dari saya ya, saya dapat dari FB kak yatie tu je..jadi saya nak tunjukkan bagaimana cantiknya kalau kita gunakan bantal hantaran pvc ni untuk hantaran.

Dan..Dan....saya pun ada buat pakej juga.. hehe...nanti saya updated kan balik ya, sbb saya pun dah x ingat mana saya letak price untuk setiap design..Jangan salah faham, bukan apa sebab sekarang ni kepala tengah sibuk fikir last paper utk final exam saya pada 18.1 nnt, majlis kecil istimewa lagi..majlis cukur jambul utk anak buah saya lagi..harap anda faham..muaahhh...

Terima kasih kerana menyokong kami...

Salam Cinta, Kasih & Sayang.
Ms Siti Mardhiah Rahim
Call + sms : 012-3380016
Call + whatssupp : 011-21105336
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Design by Pink Is Love | Tempah Blog.Copyright © 2013 Pesona Indah Hantaran