Khamis, 30 Januari 2014

Hantaran Pink Turqoise, Ita Erfiana, Jalan Puchong - 25.1.2014


Customer : Ita Erfiana @ Sofea Eryana
Tempahan : 7 Dulang Gubahan Hantaran Pertunangan. (Lagi 1 dulang red velvet , tak ambil gambar sebab red velvet dalam jar customer letak sendiri, dulang lupa nak amik picture, hehe)
Tema : Pink + Turqoise.

Terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada Pesona Indah Hantaran II untuk membuat gubahan hantaran pertunangan kamu..

Salam Cinta, Kasih & Sayang.
Ms Siti Mardhiah Rahim
Call + sms : 012-3380016
Call + whatssupp : 011-21105336
Laman web : www.pesonaindahhantaran.com








Hantaran Pink, Aina Nazurah Mohd Nor, Jalan Durian, Meru - 31.1.2014


Customer : Aina Nazurah Mohd Nor.
Tempahan : 7 Dulang Gubahan Hantaran Perkahwinan.
Tema : Pink.
Majlis Pernikahan : 31.1.2014
Majlis Persandingan : 9 Februari 2014.
Alamat : Jalan Durian, Meru, Klang, S.D.E

Terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada Pesona Indah Hantaran II untuk membuat gubahan hantaran perkahwinan kamu..

Salam Cinta, Kasih & Sayang.
Ms Siti Mardhiah Rahim
Call + sms : 012-3380016
Call + whatssupp : 011-21105336
Laman web : www.pesonaindahhantaran.com



Hantaran Crepe Biru, Siti Mardhiah, Meru, Klang, 25.1.2014


Customer : Diri Sendiri aka empunya Pesona Indah Hantaran
Tema : Biru Putih
Dulang : 7 Dulang
Majlis : Majlis Pertunangan 25.1.2014

Like page Pesona Indah Hantaran II untuk tempahan.

Salam Cinta, Kasih & Sayang,
Siti Mardhiah Rahim
Call / sms : 012-3380016
Call / whatssupp : 011-21105336
Laman web : www.pesonaindahhantaran.com
Total All

Hantaran Pink, Aina Nazurah, Jalan Durian, Meru - 31.1.2014


Customer : Aina Nazurah Mohd Nor.
Tempahan : 7 Dulang Gubahan Hantaran Perkahwinan.
Tema : Pink.
Majlis Pernikahan : 31.1.2014
Majlis Persandingan : 9 Februari 2014.
Alamat : Jalan Durian, Meru, Klang, S.D.E

Terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada Pesona Indah Hantaran II untuk membuat gubahan hantaran perkahwinan kamu..

Salam Cinta, Kasih & Sayang.
Ms Siti Mardhiah Rahim
Call + sms : 012-3380016
Call + whatssupp : 011-21105336
Laman web : www.pesonaindahhantaran.com


Selasa, 14 Januari 2014

Offline from 14th January (8.00pm) to 18th January (6.00pm)


Offline - 14th January 2014 (start 8.00pm) until 18th January 2014 (last 6.00pm)

Final Paper for this semester . Wish me luck, insyaAllah

Pesona Indah Hantaran Full
Pesona Indah Hantaran II
Pesona Indah D'Manisan
Pesona Indah Makeup
Pesona Indah Videographer
Pesona Indah Urutan

Only sms / whatssupp is online and available.

Salam Cinta, Kasih & Sayang.
Ms Siti Mardhiah Rahim
Call + sms : 012-3380016
Call + whatssupp : 011-21105336
Laman web : www.pesonaindahhantaran.com
 

 

Testimoni Bunga Telur


Testimoni Bunga Telur Crepe Pink Putih - Farra Fazlina Auramaixara.

Kamu adalah customer pertama yang booked dengan akak Bunga Telur Crepe, dan alhamdulillah dapat tambahan order dari customer lain selepas tu..

Terima kasih dik kerana mempercayai akak senior kamu ni (SMK Meru)

Tapi, Pesona Indah Hantaran II kena stop terima booking untuk Bunga Telur Crepe sebab tak menang tangan akak sorang membuatnya..


View : Bunga Telur Crepe Pink Putih 


Gubahan Menggunakan Bantal Hantaran



Gubahan Menggunakan Bantal Hantaran.

Like page Pesona Indah Hantaran II untuk tempahan.

Salam Cinta, Kasih & Sayang.
Ms Siti Mardhiah Rahim
Call + sms : 012-3380016
Call + whatssupp : 011-21105336
Laman web : www.pesonaindahhantaran.com



Bantal Hantaran


Dah macam Drama Bersiri dah Bantal Hantaran. Hehe...asik cerita pasal dia je...yalah kan, benda baru dan fresh dari oven, kita cerita lah sampai hangit...

Ok, Majlis perasmian Bantal Hantaran ni dijalankan dengan jayanya oleh Cik Siti Mardhiah.

Total unit : 11 Bantal Hantaran

Jom view


Bantal Hantaran


Ingat lagi post entry saya di Tempahan Bantal Hantaran ?? Ok,bantal hantaran dan bantal nikah dah siap, jadi saya dah pergi ke kedai kak yatie untuk ambil..hehe...huh...memang best service kak yatie...

1000x like untuk Yatie Bantal Nikah Klang.

Now, presenting my new collection of the year 2014 is "BANTAL HANTARAN" and "BANTAL NIKAH"...

Semestinya, saya sendiri yang akan merasmikannya dulu hokey!!!



Fresh dari Oven tu.....hehe...nanti saya post entry majlis perasmian membuka balutan kedua-dua barang ok..


Pesona Indah Gaya & Style 04




Kunjungan Majlis Perkahwinan Abd Hakim, Taman Sri Putri 17032013


Barakallah kepada kedua mempelai di atas pernikahan mereka, semoga Allah memberkati kalian sekeluarga..

Kira kawan baik saya juga Abd Hakim ni sebab kami kenal dari Tingkatan brapa ntah dan masa kecik tu ada juga feeling2x dengan abang dia...ntah sapa pun dah x ingat..ala, masa tu masa ngada2x..yelah kan..hehe...

Masa mula2x datang terus salam mak pengantin lelaki iaitu ex-classmate saya 5 Cekal 2002 di SMK Meru, Klang...dan...dan..nak tahu apa...mak pengantin tanya bila turn saya, hehe...saya just cakap insyaAllah...dan ...dan...dan....mak pengantin ada bgtau saya mcamana dia pertemukan jodoh anak dia ni...wow....memang ekslusif kan...

Takper, biar saya dan keluarga dia je yang tahu...tapi rahsia ni i dah tahu tau Hakim..hehehe...mana tau u ada terbaca ke kan..

Ok, jom view picture disepanjang majlis..isteri hakim berpurdah tau...siapa kata orang berpurdah x boleh pakai baju cantik2x...


Pesona Indah Gaya & Style 03


Cara-cara memasang khemah kenduri kahwin



Hi....

Kali ini saya nak tunjukkan cara-cara memasang khemah. Saya amik contoh ni masa khemah untuk majlis perkahwinan adik saya Siti Badriah dan abang saya Abd Salam di rumah kami..

Pasang pada waktu malam sebab sejukkkkk.....x ada panas sangat kan...

Bagi sesiapa yang nak menjinak2x kan diri untuk menceburkan diri anda dalam dunia pemasangan khemah ni, mgkin ni boleh rujukan..

Yang paling penting, anda ada lori untuk membawa semua alat khemah, hokeyy!

jom view




eh, sempat pulak kan...selepas kiri, pengantin lama da..dah perkenalkan si chomel kalid ari tu kan...buah hati dia lah tu....hehe...yang sebelah kanan tu bila nak jadi penganti?? tungguuu......





Total semuanya...11 ke 12 ntah...dari hujung taman ke hujung taman tu...hehe...masa i nanti, alar, kita ni biasa2x je..ikutkan buat majlis doa selamat pun dah ok...senang...hehe...

Ok2x...ni je nak cerita, nnt saya updated lain lagi ok!


Design by Pink Is Love | Tempah Blog.Copyright © 2013 Pesona Indah Hantaran