Ahad, 3 November 2013

Prime Plus Size Icon by Stanza Styliska


Saya akui memang susah bagi orang yang tinggi melebihi 173cm seperti saya untuk mencari baju yang sesuai kerana bukannya x ada size di pasaran, tapi bila dah pakai, baju tu akan senteng di bahagian tangan dan baju..

Owh, serius kecewa..Dulu ada juga baju saya yang cun-cun labuh sampai kaki, koleksi dari First Lady dan saya masih boleh lagi mencarinya di sana. Contoh macam bawah ni, hehe..





Tapi, sekarang saya dah beralih arah (betul ke ayat tu) ke Stanza Styliska yang menjadi tempat favourate saya sekarang kerana baju2xnya yang sangat selesa.

Dan berita baik juga saya nak warwarkan ialah bajunya yang sampai size XXXXL pun ada. Jadi pada sesiapa adik2x, akak2x, makcik2x yang mempunyai size yang comel, anda boleh ke butik Stanza Styliska..

Jom view sebahagian koleksi yang telah menjadi milik saya, ngeh ngeh ngeh...ada beberapa lagi dalam prosess untuk Kak Syena owner butik siapkan dan pos untuk saya.. Dan paling penting, baju untuk bulan 1 nanti adalah dari Stanza Styliska.






Bagi sesiapa yang berminat, saya sertakan info Butik Stanza Styliska untuk rujukan anda.

Nama owner: Sharina Jamal Abd Nasir (Ms Syena)
No h/p: 017-2650042
Alamat: G-29 JLN SP 5/5 TAMAN SERDANG PERDANA, 43300 SERI KEMBANGAN.
OPERATION HOURS : MONDAY - FRIDAY 11 AM - 8 PM SATURDAY 11 AM - 9 PM

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Design by Pink Is Love | Tempah Blog.Copyright © 2013 Pesona Indah Hantaran