Selasa, 5 November 2013

Buaian Berendoi



Bermulalah episod buzy saya untuk mencari baby coat / katil bayi / buaian bayi dan nama yang sama dengannya..

Kira kalah orang yang ada baby gitu, ngeh ngeh ngeh..ala apa salahnya cari pengalaman dulu kan, kah kah kah....Saya survey ada tujuan, untuk preparation majlis cukur jambul anak buah saya Khalid bin Aemi Razman dan majlis special saya pada bulan 1 nanti..

Jadi, bila dah plan majlis jadi at that time dah start google info untuk pakej buaian berendoi, adui..mahalnya...tapi ada satu yang murah, but kalau boleh saya nak dapatkan buaian tu sendiri dan deko sendiri dengan cara saya sebab majlis akan digabungkan dengan majlis yang lain..apakah??? asik berteka teki jee..hehe..sabar ye tuan puan..relax.....hehe

Nie ha nama orangnya dan pakej hanya RM150 sahaja wokehhh!!!! Sangat lah murah, kalau ada sesiapa yang berminat, boleh hubungi Mil. Dan pakej bukan hanya sewa buaian tapi sekali deko..murah tu....Saya sendiri ada tanya mana dia beli buaian tu, dia respond, jadi kira sharing info...bgus kan, x kedekut...Jadi disebabkan kami di sini memang berkonsepkan budget, jadi memang saya akan promote..apa salahnya tolong kawan-kawan yang lain kan...

Nama: Mil - 012-9769150





ok, kita balik pada cerita saya....jadi hari ini saya berpeluang ke Rotan Asli Enterprise yang bertempat di Taman Eng Ann, Klang...Saya memang tahu kedai ni dari kecik sbb kedai ni mmg old school punya kedai, mungkin sekarang anak menantu dia yang mewarisi..

Jom view detail:

Nama: Rotan Asli Entreprise (SA0170842-H), alamak comp chop dh kabur, sorry ek kalau salah ROC dia.
Alamat: No 92-A, Jalan Pekan Baru, Taman Eng Ann, 411050 Klang, S.D.E
Tel: 03-33452886
H/P: 012-3355509 , 019-3822216 (aiya, kabur juga..nasib lah ya..),

ni ha picture buaian berendoi rotan, klasik kan..i like...
yang ni size besar, range harga dalam RM650.. harga boleh runding..
yang size kecik , harga dalam RM450...jadi sesiapa berminat, boleh lah ke sana ya tanya sendiri..



Kedai ni betul2x depan sek persendirian ni ha...dan view kedai tu mcm ni..




Ok, come back to the story, bila dah start survey di google, dan call beberapa vendor bertanyakan buaian besi, owh mak ai,,,mmg harga dia, huh....sbb besi kuwt...manalah nak kena dengan saya yang berkonsepkan budget ni, telan air liur je lah jawabnya...Tak pe, insyaAllah saya akan cuba usahakan juga..ngeeee.....

Butik ni juga mengambil tempahan untuk alat kelengkapan pelamin, bukan sahaja tempahan buaian berendoi. Boleh lah ke blog untuk mengetahui maklumat yang lebih lanjut ya..

Bawah ni di antara picture pelamin berendoi dari butik bunga rampai bridal, jadi apa2x boleh call owner sendiri ya..Harap maklum.






Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Design by Pink Is Love | Tempah Blog.Copyright © 2013 Pesona Indah Hantaran