Ahad, 29 September 2013

Bunga Telur Crepe Biru Gelap + Biru Laut, Amira Rumzi - Ready


Salam Semua,

Hari ini, saya nak updated pasal tempahan Bunga Telur Crepe Biru Gelap + Biru Laut dari Amira Rumzi sebanyak 30 set..

Tambahan, pelanggan juga ada menempah Bunga Telur Crepe Teddybear Biru Gelap + Biru Laut sebanyak 15 set, tapi insyaAllah saya akan updated esok.

Bunga Telur Crepe yang sebanyak 30set ni saya nak hantar ke rumahnya sendiri, ^_*

Tapi nanti untuk yang 15 set yang special tu, customer pickup sendiri (walaupun adiknya yang akan amik nnt), hehe..

Alhamdulillah, sekarang rezeki untuk bunga telur pula..Walaupun cadangnya nak mula projek ni tahun depan, tapi dek kerana pujukan customer saya, Farra untuk tempahannya pada bulan Disember ini, jadi kira projek ni buat in advance tanpa dirancang, but result alhamdulillah...

Ramai permintaan, sebab macam biasalah kami menawarkan kepada pelanggan harga yang terendah, tak percaya??? 

Call atau sms atau whatssupp saya...

Salam Cinta, Kasih & Sayang,
Ms Siti Mardhiah Rahim..
Sms + Call : 012-3380016
Sms + Whatssupp : 011-21105336
Laman web:
www.pesonaindahhantaran.com






Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Design by Pink Is Love | Tempah Blog.Copyright © 2013 Pesona Indah Hantaran