Sabtu, 25 Mei 2013

Fah Lean Floral

Assalammualaikum, Hye Semua..

Pesona Indah nak buat entry mengenai Kedai Fah Lean Floral Trading Sdn Bhd..Biasa dengar kan? Kalau sesiapa merupakan pembeli tegar Majalah Pengantin keluaran Grup Majalah Karangkraf, iklan dia akan sentiasa berada di muka surat hadapan.

Apa yang anda tidak tahu mengenai Fah Lean Floral?? Fah Lean merupakan Pusat Bunga & Kraftangan yang menyediakan pelbagai pilihan hantaran & Hiasan..

Honestly speaking, kami Pesona Indah Hantaran juga belum pernah menjejakkan kaki lagi ke sana walaupun dah melanggan/membeli Majalah Pengantin berkurun lama..

Mungkin disebabkan kesibukan dalam urusan harian yang buat kaki ni belum jejak ke sana..Jadi disebabkan ramai yang dah berkata tentang Fah Lean Floral ni, jadi sebagai penggubah gubahan hantaran pertunangan & perkahwinan, rasa macam tak patut pula tak pergi sana untuk melihat sendiri semua koleksi yang ada..

Bagi sesiapa yang nak berkunjung ke Kedai Fah Lean Floral Trading Sdn Bhd, saya sertakan informasi-informasi yang boleh anda lihat untuk rujukan sebelum ke sana..
FB: Fah Lean Floral FB   (info: saya dah cuba check, macam tak aktif je..tak kisah lah kan..)

Copy & Paste dari laman web (sebab malas nak menaip)

Fah Lean Floral Trading Sdn Bhd (656865-X)
Address : No. 2 & 2A, Jalan 1/3,
Taman Industri Selesa Jaya
43300 Balakong, Selangor, Malaysia
Tel :+603-8962 3670
Fax :+603-8961 3520
E-mail :info@fahleanfloral.com


Map ke sana: Google Map


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Design by Pink Is Love | Tempah Blog.Copyright © 2013 Pesona Indah Hantaran